Οι Θάλασσες των Δράκων

Τίτλος: Οι Θάλασσες των Δράκων
Εκδότης: Άλλωστε
Ημερομηνία έκδοσης: 2018
Είδος:
Σελίδες: 150
ISBN13: 9789605253240

Στην Τέταρτη Εποχή της Έρενυξ…

Ο Γουίνγκο σαλπάρει από τα Φεγγαρονήσια και ταξιδεύει με καράβια –και όχι μόνο – στα νησιωτικά βασίλεια.

Και κάνει λογιών-λογιών γνωριμίες.

Έμποροι τίμιοι και έμποροι άπληστοι, ναυτικοί γενναίοι και ναυτικοί φευγάτοι, πειρατές σκληροί και πειρατές διεστραμμένοι, κλέφτες πονηροί και κλέφτες εφευρετικοί, κοπελούδες νόστιμες και κοπελούδες περπατημένες, φίλοι καρδιακοί και φίλοι άσπονδοι, αντίπαλοι δυσοίωνοι και αντίπαλοι τρομεροί, βασιλιάδες μισότρελοι και βασιλιάδες θεότρελοι, Δράκοι σμαραγδένιοι και Δράκοι…

Δράκοι; Υπάρχουν ακόμα Δράκοι στην Έρενυξ;

Φαίνεται πως υπάρχουν, αλλιώς το μόνο που θα ήταν ενδιαφέρον σε αυτό το βιβλίο θα ήταν η συνταγή για τσιχουάλες με μπερδέμονο.

Όπως την φτιάχνουν στη Σολεμάρ, φυσικά.

Μα η Τέταρτη Καταστροφή πλησιάζει επικίνδυνα.

Το παρελθόν πλέκεται σε ένα αξεδιάλυτο κουβάρι με το παρόν, ενώ ξεδιπλώνονται νέες αποκαλύψεις για τον Μέγα Εχθρό, που ο πόλεμος μαζί του ήταν η απαρχή όλων των ολέθρων.

Βρείτε το στο Goodreads
Αγοράστε από: Αγοράστε από τον εκδότη

Στην ίδια σειρά

 

«Οι Θάλασσες των Δράκων» (https://alloste.gr/pezografia/118-Erenyx-Drakoi.html) διαδραματίζονται στην Τέταρτη και πιο ζοφερή Εποχή της Έρενυξ. Ο ήρωας Γουίνγκο μέσα από την αφήγηση των περιπετειών που ζει όσο ταξιδεύει στα νησιά της Σενγκάρια, μας βάζει σταδιακά, αλλά για τα καλά στο κλίμα της πιο σκληρής, ίσως,  περιόδου στην ιστορία της Έρενυξ. Και είναι μόνο η αρχή…

Το βιβλίο αυτό, αν και απολύτως αυτόνομο, αποτελεί το δεύτερο μέρος της εξιστόρησης του Έπους της Έρενυξ, μετά το βιβλίο "Οι Πάπυροι των Τεσσάρων Φεγγαριών"