Βιογραφικό και πληροφορίες επικοινωνίας

Γεννημένη στην Αθήνα, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας, παίζοντας και διοργανώνοντας παραστάσεις με παραμύθια μαζί με άλλα συνομήλικα παιδάκια. Αγαπούσε τα παραμύθια με τις καλές μάγισσες και τους καλούς δράκους, αλλά αφού δεν υπήρχαν πολλά τέτοια αποφάσισε να αρχίσει να γράφει εκείνη.

Αργότερα ασχολήθηκε με το θέατρο, το χορό και τη μουσική. Η προφορική αφήγηση την κέρδισε μετά από γνωριμία με storytellers της Γηραιάς Αλβιόνας. Ωστόσο αποφάσισε να αναπτύξει μια δική της τεχνική, το spontaneous taleweaving. Δηλαδή την αυτοσχεδιαστική δημιουργική αφήγηση. Την οποία εφάρμοσε και εφαρμόζει σε παραστάσεις είτε ομαδικές είτε ατομικές.

Εργάζεται στον τομέα των τηλεπικοινωνίων από το 2000. Ζει στην Αθήνα με το σύντροφό της, το σκύλο και τα γατιά τους.

Συνεχίζει να γράφει πάντα. Ιστορίες μικρές ή μεγαλύτερες. Το Έπος της Έρενυξ παραμένει ως τώρα ο μεγάλος στόχος ζωής της. Το υλικό που έχει προς έκδοση παίρνει μορφή και γίνεται βιβλία. Μπορείτε να τα απολαύσετε από τις εκδόσεις «Άλλωστε».

Παράλληλα κατασκευάζει μικρά και μεγάλα αντικείμενα με υλικά που αγαπά.

Ταξιδεύει όσο πιο συχνά μπορεί και ονειρεύεται να γράφει ιστορίες σε ένα σπίτι κάπου σε ένα δάσος με ευωδιές ξύλου, κανέλας και ζεστής σοκολάτας, ή δίπλα στη θάλασσα με μπύρες και πικάντικο τυρί.

Ίσως να φταίει η κληρονομιά του ζαχαροπλάστη μπαμπά της, μιας και τα γλυκά της μένουν αξέχαστα.

Αγαπά να συνεργάζεται με ανθρώπους γελαστούς και δημιουργικούς και για κανένα λόγο δεν αντέχει όσους κλαίγονται.

Πιστεύει ακράδαντα στην ρήση του J.R.R.Tolkien “A single dream can defeat thousands of realities”.